Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Lezersbijdragen

De mailbox stroomt vol, de tweets lopen binnen: Nederland denkt mee over de berg. Hier een selectie van lezersbijdragen.

Bolletjestrui

Image

Chris Klunder maakte vast het wielershirt. ’Met zo’n berg in Nederland wordt de bolletjestrui in de toekomst natuurlijk een oranje bolletjestrui’.

Inspiratie

Tim Strikers maakte dit filmpje ter inspiratie.

Bergen in Zee

Image
Image
Image

Jan Koopstra hoopt op een berg voor kust bij Bergen aan zee, maar vindt de plaatjes die daar nu van zijn niet erg  realistisch.

‘Toch vroeg ik mij af (en ik denk anderen ook) hoe zo’n berg van 2 km  (met boomgrens en sneeuw) er vanuit verschillende hoeken in Nederland  eruit zou zien op een heldere dag. Daarom ben ik zelf maar eens aan de slag gegaan in Google Earth en met  een reeële berg (zand) 2 km hoog, een natuurlijke vorm en een redelijke hellinghoek.’

Herdenkingsmunt

Image

Wouter Siebeling ontwierp vast een herdenkingsmunt. ‘Ons landje kan nou niet bepaald trots zijn op de eigen euromunten. Overal waar ik kijk Beatrix Beatrix  Beatrix  Beatrix, oja en wat gekke stipjes die sterretjes moeten voorstellen. Gezien onze monarchie zal het staatshoofd er altijd wel op blijven staan, maar waarom niet onze Hollandse trots erbij?’

Ansichtkaart

Image

Grafisch ontwerper Tim van Asch zag al helemaal de ansichtkaarten voor zich.

Illustratie

Image

Job van Gelder van Monnikenwerk had dit idee bij de berg

Video

Image

Khadaffi is op de hoogte, blijkt uit deze video.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV