Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Koop het duizendste certificaat!

Koop een klein stukje van de Nederlandse berg en win een VIP-plaats op de laatste brainstormsessie.

Bijna 5 procent van de Nederlandse berg is al verkocht. De koper van het duizendste certificaat wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende brainstormdag om met alle deelnemende bedrijven, experts en instellingen mee te denken over een berg in Nederland. De brainstorm is op 16 december in Almere.

De stichting die de haalbaarheid van de Nederlandse berg onderzoekt, verkoopt de certificaten sinds kort. Met de opbrengst wordt het haalbaarheidsonderzoek bekostigd. Voor 50 euro krijgt de koper een officieel certificaat van de Stichting Haalbaarheidsonderzoek Die Berg Komt Er. Mocht die berg er inderdaad komen, dan wordt het certificaat omgezet in een aandeel met 25 procent bonus.

Klik op de link hieronder om de Nederlandse prospectus van de stichting te downloaden.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV