Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

12 Procent van het budget is binnen!

Anderhalf miljoen euro hebben we nodig om het haalbaarheidsonderzoek te doen. Daarvan is nu ongeveer 12 procent binnen gehaald door de verkoop van stukjes berg, wielershirts en de bijdrage van hoofdsponsor USG Innotiv.

Hartstikke fijn natuurlijk, maar daarmee zijn we er nog lang niet. We zullen de komende tijd op twee manieren geld bij elkaar proberen te harken. Aan de ene kant worden er gesprekken gevoerd met nieuwe sponsoren en investeerders, aan de andere kant rekenen we op de bijdrage van de voorstanders van de berg. Voel je je aangesproken? Koop een stukje berg of een wielershirt via deze site.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV