Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

2012: het jaar van De Berg

Image

2011 Was het jaar waarin het idee van een Berg in Nederland gestalte kreeg. De laatste maanden is er door heel veel mensen en bedrijven hard gewerkt om het idee op de kaart te krijgen – met succes. We willen iedereen bedanken die De Berg steunt – en we willen de mensen die wielershirts of certificaten hebben gekocht (of dat nog gaan doen) nog een beetje extra bedanken. Met hun financiële steun kunnen we het idee van De Berg concretiseren.

2012 Wordt het jaar waarin het idee wordt uitgewerkt tot een echt plan. Als het jaar over is, dan moeten we weten hoe we een berg moeten bouwen, hoeveel het kost en hoeveel het opbrengt. Daarvoor zal de komende maanden veel werk verzet moeten worden, maar met jullie steun is dat een fluitje van een cent. 2012 Wordt het jaar waarin we het onmogelijke mogelijk maken.

Namens alle bergbouwers wensen we jullie een gelukkig nieuwjaar en een berg mooie dingen toe.

Reacties (1)

Leuk dat je de mensen bedankt voor het kopen van een certificaat maar ik heb hem na twee en een halve maand nog niet ontvangen en op mijn laatste Mailtjes hoe dat zit worden niet beantwoord en vragen hierover op Facebook worden verwijderd kunnen jullie dit uitleggen
Michel van Dusschoten
op 10 februari 2012 om 12:21

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV