Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Fietsvakantie in Nederland

Cycling Spirit biedt fietsvakanties en breidt haar reisaanbod uit met een unieke fietsvakantie: in Nederland fietsen tot 2000 meter boven zeeniveau.

Zodra de berg daadwerkelijk gebouwd is, zal Cycling Spirit fietsreizen gaan organiseren naar de top van de berg. Hiermee is Cycling Spirit de eerste reisorganisatie die inspeelt op de kansen die de bouw van de berg biedt voor de toerismesector.

Vanaf nu is het geheel vrijblijvend mogelijk om je aan te melden voor de fietsreis ‘Klimmen in de Polder’. Onder alle aanmeldingen wordt een gratis deelnamebewijs verloot voor de eerste reis. Aanmelden gebeurt simpelweg door hun Facebook-page te liken.

Image

Neem voor nadere informatie en beeldmateriaal gerust contact met ons op:
 
Stichting Diebergkomter           
info@diebergkomter.nl

Reacties (2)

Misschien is het een idee om een middelbareschool te bouwen inclusief allerlei sportfaciliteiten, waar de, door de verschillende sportbonden, geselecteerde jeugd intern hun schoolopleiding plus hun bondstraining kunnen krijgen. Dit alles ipv al die verschillende selectietrainingen in diverse regio's.
Hierdoor is de training intensiever, opleiding (lees verzuim lesuren) beter, strakker schema en minder belasting voor de ouders. Iedere dag vaste school- en trainingstijden.
Ik denk aan zwemmen, tennissen, wielrennen, voetbal, hockey en allerlei indoorsporten...
Succes met De Berg!
Caroline van Egmond
op 23 februari 2012 om 11:24
Gefeliciteerd met de allereerste geïnteresseerde investeerder!
...
op 23 februari 2012 om 15:52

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV