Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Grand challenge

De kracht van het project, dat inmiddels is uitgegroeid tot grootste innovatieplatform van Nederland, schuilt volgens Martijn Arnoldus van Kennisland in de bergen aan veeleisende en soms radicale R&D-vragen. Professionals vanuit allerlei uiteenlopende disciplines komen samen, kennis wordt (om niet) uitgewisseld en nieuwe kennis ontstaat. 
De kennis die (interdisciplinair) wordt opgebouwd kan leiden tot enorme spin-offs op andere terreinen. De Berg is wat dat betreft een voorloper in de topsectorenaanpak, de belangrijkste pijler van het economische beleid van de huidige regering. 
Meer weten? Lees de bijdrage van Martijn.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV