Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Bouwen jullie mee?

Leeft het idee om een berg te bouwen in Nederland ook in jouw organisatie? Zouden jullie deze support expliciet willen maken? Dan is dit de kans om een steentje bij te dragen. Vanaf nu bieden wij namelijk pakketten om de energie rondom dit megalomane project naar jouw organisatie te halen en letterlijk mee te kunnen bouwen! 

Wat zit er in de pakketten?

1 Combinatieprogramma: het realiseren en verzetten van bergen

1.1 Lezing door sportjournalist en wielrenner Thijs Zonneveld, over zijn idee om in Nederland een berg te bouwen, en de stappen die gezet worden door stichting ‘Die Berg Komt Er’. Vanaf de oorspronkelijke bestemming als ‘sportberg’ voor wielrenners en wintersporters is de Berg inmiddels uitgegroeid tot het grootste innovatieplatform van Nederland, gericht op de drie pijlers innovatie, duurzaamheid en sport. Inmiddels helpen bijna honderd bedrijven en organisaties mee De Berg te verwezenlijken.  

1.2 Training door Rik Spann (Inner Rocket Science), met als doel creatiever te leren denken aan de hand van de case ‘De Berg: wat zouden we nog meer met die Berg kunnen?’ Hoe benut je jouw creatief denkvermogen? Leer beproefde technieken om het bedenken en activeren van ideeën optimaal te beheersen. We maken onder andere gebruik van:
1. De 'PMI-scan' van Edward De Bono
2. ‘The Action Method’ van Scott Belsky. 
3. 'The Anti-Problem', een gamestormingtechniek in de context van 'Good to Great' van Jim Collins.
4. '7+1 Habits' van Stephen Covey.
5. 'Start With Why' van Simon Sinek.

Een sprankelend programma met een boeiende lezing, heldere uitleg en gericht oefenmateriaal, resulterend in het ‘groeien’ van de berg met een grote spin-off. Voor zowel de berg als de deelnemers, op het gebied van persoonlijke en organisatieeffectiviteit. 

Duur lezing: 30 minuten
Duur training: 2 uur

Interesse in een los combinatieprogramma of een lezing voor jouw organisatie? Stuur ons een mail

2 Certificaten

Gelooft jouw organisatie net als duizenden anderen ook in dit wereldlijke project? Een certificaat geeft jullie de mogelijkheid om deel uit te maken van een alsmaar groeiende groep bergbouwers. Als merk bouwen jullie officieel mee, met het opgehaalde geld wordt namelijk het haalbaarheidsonderzoek gefinancierd. Dit onderzoek moet tonen of, waar en in welke hoedanigheid de berg er kan komen. Komt die berg er? Dan wordt het certificaat omgezet in een aandeel met een bonus van 25%. 

Een certificaat kun je ook los kopen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Voor 50 euro heb je het certificaat in huis. 

3 Wielershirts

Ben je wielerfanaat en wil jij de Nederlandse berg ook ‘klimmen’ en ‘afdalen’? Met dit wielershirt laat je heel wielerland zien dat je in ons project gelooft! 

Het shirt is ook los te bestellen.

4 Exposure

Meer dan de helft van de Nederlanders is al bekend met het idee om een berg in Nederland te bouwen. Veel ‘bergbouwers’ hebben zich al aangesloten bij de communities. We gaan richting de 5.000 bergbouwers op Facebook, op Twitter zijn we de 3.000 followers ruim gepasseerd en de website trekt meer dan 4.000 nieuwsgierige bezoekers per maand. Ook in de pers komen wij geregeld onder de aandacht, en dat is maar goed ook! Want wat blijkt: hoe meer mensen ervan af weten, hoe groter de kans dat het idee wordt gesteund. Als ‘sponsor’ deel jij mee in de aandacht via onze kanalen. 

De pakketten

De pakketten zijn verkrijgbaar in 3 varianten: 
1. Goud — 7.500 euro
2. Zilver — 4.000 euro
3. Brons — 2.000 euro

Interesse? Neem contact met ons op. Gedetailleerde info volgt deze week op de site. 

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV