Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

De Polderberg Rockopera!

Image

Op zaterdagavond 10 november a.s. speelt Haarlem Volkoren de Polderberg Rockopera “Berg naar de hemel”. Graag nodigen wij u van harte uit om dit optreden te aanschouwen onder het genot van een drankje in de sfeervolle ambiance van de onlangs gerenoveerde Sociëteit “Vereeniging” aan de Zijlweg 1 te Haarlem.


Tijdens de avond zal Thijs Zonneveld, initiatiefnemer en vaandeldrager van "Die berg komt er", de aftrap verzorgen. De opera duurt een klein uur en daarna is volop ruimte om met elkaar een glaasje te drinken en te dansen op de easy beats van een DJ. Tevens bieden we graag de mogelijkheid om met elkaar te filosoferen over bergen verzetten, de weg omhoog vinden en andere metaforen die er zoal opkomen bij de gedachte aan een berg in een polderlandschap...
Voor informatie, zie HaarlemVolkoren.nl

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV