Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Congres uitgesteld, onderzoek vordert

Kleine hobbel op de weg: we zijn genoodzaakt om het congres op 12-12-12 uit te stellen. Reden: we missen in het programma de Triple AAA-spreker waar we op hadden gemikt. En zonder een internationaal aansprekende innovatieve, duurzame, sportieve topspreker stellen we de organisatie van het congres liever uit. Liever in één keer goed dan eerst een keer halfslachtig. Dat betekent dat we opnieuw een datum gaan prikken, opnieuw de personen op het lijstje van Very Important Spreker contacteren en opnieuw proberen daarmee de funding voor de volgende stappen van het haalbaarheidsonderzoek binnen te halen.

In plaats van het congres zal een afvaardiging van de TU Eindhoven op 12-12-12 het rapport overhandigen waaraan de afgelopen maanden is gewerkt. Insteek: is De Berg wiskundig mogelijk? Het rapport is voor iedereen toegankelijk en zal op deze site worden gepubliceerd.
Meer nieuws: De Berg is opgenomen in het lespakket van Techniasia door het hele land. Scholieren zullen onder meer mogelijkheden onderzoeken om de CO2-uitstoot bij de bouw te minimaliseren. 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV