Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Unieke Workshop & Lezing aangeboden!

Nadat ex-profwielrenner Thijs Zonneveld in juli 2011 in zijn column in dagblad De Pers het idee van het bouwen van een Berg in Nederland opperde, ontstond er spontaan een enorme golf van publiciteit en belangstelling. Oorspronkelijk was de berg bedoeld als een uit de kluiten gewassen trainingsbult voorwielrenners, maar nadat talloze bedrijven en organisaties zich verenigden in de stichting ‘Die Berg Komt Er’, ontstonden er steeds meer geniale ideeën over de mogelijke functies die de Berg zou kunnen vervullen. Te denken valt hierbij aan gebieden als duurzame energie, het verbouwen van voedsel, vrijetijdsbesteding en meer. 
Vanuit de grote belangstelling voor het verhaal van de Berg heeft de Stichting “Die Berg Komt Er” een lezing en workshop samengesteld. Hierbij laten we het niet bij het droog opsommen van de feiten. Een van de meest intrigerende kanten van het verhaal: hoe groeit het idee, via steeds meer creatieve gedachten, uit tot de realiteit, waarbij die Berg er gewoon zal staan, met inbreng van talloze creatieve, opbouwende geesten en handen?
Om de deelnemer hierin bijzondere inzichten en vaardigheden op het gebied van creatief denken en innovatief realiseren mee te geven, heeft de stichting de hulp ingeroepen van Rik Spann van bureau Inner Rocket Science, die zich op deze gebieden heeft gespecialiseerd. Rik Spann geeft namens sprekersbureau Assemblee lezingen op uiteenlopende thema's, allemaal gericht op motivatie en innovatie. Bekijk zijn volledige profiel op de website van Assemblee.

Reacties (5)

Hartstikke gaaf om een lezing aan te bieden, maar waarom staat er niet bij hoe je dat kunt regelen, wat het kost, etc? Zonde!
Rianne
op 14 november 2012 om 19:42
Ik ben het eens met Rianne en zou ik graag bericht krijgen hoe en wat.

Of is het "Als de berg niet naar Mozes komt, komt Mozes wel naar de berg"?
Martijn Kagenaar
op 15 november 2012 om 12:52
Martijn en Rianne,

Jullie hebben helemaal gelijk, dus bij deze!Je kunt alle informatie opvragen via info@diebergkomter.nl. Prijzen variëren aangezien alles grotendeels op maat gemaakt wordt. Bij interesse gaan we samen kijken naar de wensen en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat zowel de workshop als de lezing voor iedereen zo interessant mogelijk wordt.
Robert Vos
op 15 november 2012 om 21:31
waar blijft het nieuws van de lezing op 12-12-12???of heb ik iets gemist? Lijkt mij groot nieuws, ook niks in de media erover gehoord.
Is de aanvang zoals hierboven staat nog realistisch? Laat eens wat horen, anders haken sponsoren volgens mij ook af en is het weggegooid geld in een holle berg.
ed
op 16 december 2012 om 21:04
Waar blijft het nieuws nu over dat haalbaaheids onderzoek
van 12 december? Ben benieuwd wat er is uit gekomen.
edwin
op 18 december 2012 om 23:03

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Bericht *
 

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV