Die berg komt er!

Een berg in Nederland: waarom niet? De Nederlandse Berg is een initiatief van... iedereen! Deel je ideeën, reageer op de ideeën van anderen en vertel het tegen al je vrienden!

Nieuws

Torens als bergen in Wuhan, China

Image

In China gaan ze het doen: torens als een berg zo hoog die onder andere zorgen voor de recycling van water en lucht, energie opwekken, biomassa inzetten en planten, dieren en insecten een rol geven. Ohja, de stad zelf heeft het onderzoek allemaal betaald. Welke stad staat op in Nederland?

"At 1km high, Phoenix Towers for HuaYan Group in Wuhan, The City of a Thousand Lakes, will be the world’s tallest pair of towers, a landmark within an ambitious environmental master plan for Wuhan, the capital of central China. The project is one of four master plans Chetwoods are developing with HuaYan in the region."

Lees hier meer: Phoenix Towers

Help

Koop nu een certificaat en
help ons met een bedrag
van 50 euro!


Vacansoleil4Challenge

twitter

USG INNOTIV